Qui som

Sumar és l’instrument per a confluir amb totes les que comparteixin l’horitzó de país. Es tracta d’escoltar, dialogar i construir juntes un projecte ciutadà per a la propera dècada.

Escolta, diàleg, il·lusió, esperança, futur.

Sumar vol organitzar l’esperança perquè el nou país s’obri camí.

Podem ser un país amb feina digna i més igualtat, líder en una transició ecològica justa i a l’avantguarda feminista i del conjunt de drets i llibertats. Podem ser un país del qual estar orgullosos.

Un nou projecte ciutadà

Vivim temps decisius. Després de l’experiència de la pandèmia, entre el dolor i moments d’extraordinària humanitat, ens vam adonar que havia arribat el moment de canviar coses importants de les nostres vides i les nostres societats. Quan semblava que començàvem a veure la llum al final del túnel ens hem trobat amb una guerra a Europa i les seves conseqüències econòmiques. Ha tornat a Europa una inflació desconeguda en les darreres èpoques i, mentre que la incertesa creix, tornen també els discursos d’odi i la por al diferent.

Les nostres societats democràtiques arrosseguen massa ferides i els partits polítics no semblen capaços d’oferir solucions profundes, ni sobretot un horitzó de futur.

Però la ciutadania que sap que la política és l’única eina de la gent comuna per a transformar la realitat ens està esperant. Sumar vol ser una eina al servei del país i que eixampli la democràcia.

Fes una donació perquè Sumar estigui present a tots els racons del país!